body{ text-shadow: 0px 0px 4px rgba(150, 150, 150, 1); }

22 May 2017

Renato E Seus Blue Caps ‎ “Renato E Seus Blue Caps”1970 Brazil Psych Samba Rock





Renato E Seus Blue Caps ‎ “Renato E Seus Blue Caps” 1970 Brazil Psych Rock Samba Rock
full
full discography on discogs……
https://www.discogs.com/artist/1568206-Renato-E-Seus-Blue-Caps

The band came on the right foot in the 70’s with this excellent album, which for many, is one of the best ever released by Renato and His Blue Caps. 
Cid and Renato share vocals beyond competent and, together with modern and innovative arrangements, make this record a classic of the ensemble discography……….

Group formed in the early 60’s by the brothers Renato, Edson and Paulo Cesar, young residents of the neighborhood of Piedade, in Rio de Janeiro, with the name Bacaninhas do Rock da Piedade. The first name was censored and the broadcaster Jair de Thaumaturgo suggested the definitive name, inspired by the North American set Gene Vincent And His Blue Caps. They played on the radio and in television programs, such as Os Brotos Comandam, from TV Rio, presented by Carlos Imperial. They recorded the first single in 1962 and were notable for their versions of American songs, such as “Linda’s Girl”, “I Will Have Known Better”, “You Will not See Me” version (Edson), and Edson (Edson), who has been nominated for a Grammy Award for Best Supporting Actress, Renato Barros and Renato Barros, who had a short participation in the group, became a success presenting themselves in the Jovem Guarda program, in concerts, parties and dances, Renato had compositions recorded by other artists such as Roberto Carlos, Leno and Lilian. , Voice, Erasmo Carlos, substitute Edson Barros, voice, Carlinhos, guitar, Tony and later Gelson, drums, Paulo César Barros, bass, and Cid, saxophone…………………

Renato Barros: Guitarra e Vocal; 
Cid Chaves: Vocal; 
Tony: Bateria; 
Scarambone: Teclado; 
Pedrinho: Baixo 

Tracklist 
A1 Faça O Que Eu Digo, Mas Não Faça O Que Eu Faço
A2 Coitadinha De Você
A3 Play Boy
A4 Todo O Meu Amor Você Levou
A5 Escreva
A6 Cha-La-La Marisa
B1 Tudo Tem Seu Preço
B2 Vontade De Viver
B3 Só Faço Com Você
B4 Não Quero Chorar
B5 Meu Amigo Do Peito
B6 Se Eu Sou Feliz, Porque Estou Chorando?

Discography
(2001) Renato e Seus Blue Caps ao vivo 2001 • Warner • CD 
(1996) Renato e Seus Blue Caps • Globo/Colúmbia • CD 
(1987) Batom vermelho • Continental • LP 
(1983) Pra sempre • RCA Victor • LP 
(1982) Memórias/Colcha de retalhos • RCA • LP 
(1981) Renato e Seus Blue Caps • CBS • LP 
(1979) Minha vida/Nega, neguinha • CBS • LP 
(1979) Suco de laranja • CBS • LP 
(1977) Renato e Seus Blue Caps • CBS • LP 
(1976) 10 anos de Renato e Seus Blue Caps • CBS • LP 
(1974) Renato e Seus Blue Caps • CBS • LP 
(1973) Renato e Seus Blue Caps • CBS • LP 
(1972) Renato e Seus Blue Caps • CBS • LP 
(1971) Renato e Seus Blue Caps • CBS • LP 
(1970) Renato e Seus Blue Caps • CBS • LP 
(1969) Renato e Seus Blue Caps • CBS • LP 
(1968) Renato e Seus Blue Caps, vol. II • CBS • Compacto Duplo 
(1968) Especial • CBS • LP 
(1968) Especial • CBS • Compacto Duplo 
(1967) Um embalo com Renato e Seus Blue Caps, vol. II • CBS • Compacto Duplo 
(1967) Um embalo com Renato e Seus Blue Caps, vol. III • CBS • Compacto Duplo 
(1967) Renato e Seus Blue Caps • CBS • Compacto Duplo 
(1967) Renato e Seus Blue Caps • CBS • LP 
(1966) Isto é Renato e Seus Blue Caps • CBS • Compacto Duplo 
(1966) Um embalo com Renato e Seus Blue Caps • CBS • LP 
(1966) Isto é Renato e Seus Blue Caps, Vol. II • CBS • Compacto Duplo 
(1965) Viva a juventude • CBS • LP 
(1965) Menina linda/Canto pra fingir • CBS • Compacto simples 
(1965) Viva a juventude • CBS • Compacto Duplo 
(1965) Viva a juventude, vol. II • CBS • Compacto Duplo 
(1965) O escândalo/Preciso ser feliz • CBS • Compacto simples 
(1965) Isto é Renato e Seus Blue Caps • CBS • LP 
(1964) Vera Lúcia/Noturno/Bigorrilho/We like birdland • CBS • Compacto Duplo 
(1963) Boogie do bebê/Limbo rock • Copacabana • 78 
(1963) Renato e Seus Blue Caps • Som • LP 
(1962) Multiplicação/Limbo do Trá-lá-lá • Som • 78 
(1962) Twist com Renato e Seus Blue Caps • Som • LP 

johnkatsmc5, welcome music..

volume

volume

Fuzz

Fuzz

Cassete Deck

Cassete Deck